top of page

Praktische informatie

Hieronder vind je antwoorden op praktische vragen. Als jij erna nog steeds met een onbeantwoorde vraag zit:

 

Stuur mij een berichtje via het contactformulier!

2019-05-27%20Maastricht-1_edited.jpg

Wat zijn de kosten van een sessie?

Een sessie bij mij kost €70,- en duurt 60 minuten.

Hoe kan ik betalen?

Betalingen worden gedaan na de sessie. Dit kan cash of via een bankoverschrijving. Bij een online sessie, gebeurt de betaling vooraf en via bankoverschrijving.

Waar zullen de sessies plaatsvinden?

De sessies zijn online of fysiek. Het adres van mijn kantoor is: Arnold-Sauwenlaan 55A, Dilsen-Stokkem, België.

Kan ik mijn afspraak afzeggen?

Het is altijd mogelijk dat, door omstandigheden, jij niet bij onze afspraak kunt zijn. Als jij meer dan 24 uur voor de afspraak deze annuleert, dan zijn er geen gevolgen. Dit geeft mij genoeg tijd om ruimte te maken voor andere cliënten. Wij zullen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak inplannen.

Als de afspraak minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, dan zal 50% van de kosten van de sessie in rekening worden gebracht.

Hoe werkt de terugbetaling via mijn mutualiteit?

Verschillende mutualiteiten vergoeden gedeeltelijk de kosten van een psychologische sessie. Neem voor ons kennismakingsgesprek contact op met jouw mutualiteit, om te kijken of dit ook voor jou het geval is. Als jouw mutualiteit dit vergoedt, dan kun je daar het terugbetalingsformulier opvragen en meenemen naar ons volgende gesprek.

Is Psycholoog Eiby een geregistreerd lid van de Psychologencommissie?

Ja! Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie onder nummer 932126751. Meer informatie over deze beëdiging en de Psychologencommissie vind je hier.

bottom of page