top of page
Over mij

Ik ben Eiby, geboren in Honduras, om mijn 15e ben ik verhuisd naar Madrid. Daar ben ik mijn studie psychologie begonnen. In 2016 ben ik naar België verhuisd om mijn master in klinische psychologie te doen en hier aan het werk te gaan als psycholoog.

De therapeutische relatie

Ik geloof dat de relatie tussen psycholoog en cliënt de basis is van psychologische begeleiding, wat veel mensen ‘een klik hebben’ noemen. Daarom wil ik met openheid en zorg aandacht besteden aan jou en jouw unieke omstandigheden. Mijn doel is dat je je gehoord voelt en dat je een plek vindt waar je jezelf kan uiten.

Mijn methode

Als psychologische methode maak ik graag gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Deze therapie maakt ons bewust van negatieve, niet helpende gedragingen en gedachten zodat we beter met onze problemen kunnen omgaan en we ons beter kunnen voelen. CGT staat bekend om de wetenschappelijke aanpak die effectiviteit op korte en lange termijn bevordert.

Naast CGT integreer ik ook graag andere stromingen zoals schematherapie en cliëntgerichte therapie. Schematherapie houdt rekening met hoe onze ervaringen uit het verleden (vaak uit de kindertijd) invloed kunnen hebben op hoe we gebeurtenissen in het heden interpreteren en er mee omgaan. Cliëntgerichte therapie werkt vanuit het geloof dat mensen zichzelf kunnen ontwikkelen met empathie, onvoorwaardelijke acceptatie en echtheid.

Hoe ziet een sessie er uit?

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de methodes die ik gebruik, stuur mij een berichtje met jouw vraag en dan beantwoord ik die graag.

2020-12-13 - Yisel - 12 (klein).jpg

Opleiding

2017 - 2020

Master in de Klinische Psychologie aan de
Katholieke Universiteit Leuven

2019 - 2020

Klinische stage. Ik was onderdeel van het team psychologen aan het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem binnen de crisisafdeling Acute Zorg 1.

2018 - 2019

Stage psychotherapie:
cognitieve gedragstherapie, schematherapie, NLP, EMDR. Bij de Praktijk van Dr. Thijskens

2012-2016

Bachelor in Psychologie aan de
Universiteit Madrid

bottom of page